វិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ដ >> ពភ៌មាន

សិក្ខាសាលាស្តីពី "អត្ថប្រយោជន៍ និងការអភិវឌ្ឍទីផ្សារធានារ៉ាប់រងនៅកម្ពុជា"
Friday/July/2017 14:48:44pm
ថ្ងៃទី២១ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០១៧ វិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្តបានរៀបចំសិក្ខាសាលាស្តីពី "អត្ថប្រយោជន៍ និងការអភិវឌ្ឍទីផ្សារធានារ៉ាប់រងនៅកម្ពុជា" ដល់ប្អូនៗនិស្សិត នៅវិទ្យាស្ថាន
ការអបអរសារទរ ការដាក់បញ្ចូលប្រាសាទសំបូរព្រៃគុកជាសម្បត្តិបេតិកភ័ណ្ឌពិភពលោក
Monday/July/2017 14:48:53pm
ថ្នាក់ដឹកនាំ មន្ត្រីសាស្ត្រាចារ្យ បុគ្គលិក និងនិស្សិតទាំងអស់ នៃវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្តចូលរួមអបអរសាទរការដាក់បញ្ជូលប្រាសាទសំបូរព្រៃគុក ជាសម្បត្តិបេតិកភណ្ឌពិភពលោក។
វេទិកាជាតិលើកទី៣ នៃវិស័យអប់បណ្តុះបណ្តាលបច្ចេកទេស និងវិជ្ជាជីវៈ
Monday/July/2017 21:43:33pm
នៅថ្ងៃទី០៣ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០១៧ វិទ្យស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្តបានចូលរួមវេទិកាជាតិលើកទី៣ នៃវិស័យអប់បណ្តុះបណ្តាលបច្ចេកទេស និងវិជ្ជាជីវៈ នៅមជ្ឈមណ្ឌលពិពរណ៍កោះពេជ្រ ក្នុងគោលបំណងបង្ហាុញនូវភាពរីកចម្រើននៃវិស័យបច្ចេកទេស និងការចាប់យកជំនាញរៀនទៅដល់និស្សិត និងសិស្សដែលមកពីបណ្តាវិទ្យាល័យនានាក្នុងរាជធានីភ្នំពេញ
ដំណើរទស្សនកិច្ចសិក្សា សាកលវិទ្យាល័យចំនួន៤ នៅប្រទេសម៉ាឡេស៊ី ចំនួន៤ថ្ងៃ
Friday/June/2017 11:13:02am
នៅថ្ងៃទី២៧ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៧ ឯកឧត្តម តឹប អឿន នាយកវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត បានដឹកនាំសាស្រ្តាចារ្យ និងនិស្សិតចំនួន ២២ នាក់ទៅទស្សនកិច្ចសិក្សា សាកលវិទ្យាល័យចំនួន៤ នៅប្រទេសម៉ាឡេស៊ី ចំនួន៤ថ្ងៃ ។ សាកលវិទ្យាល័យទាំងនោះរួមមាន៖ ១. Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) ២. Universiti Putra Malaysia (UPM) ៣. HERIOT WATT University ៤. Malaysia Universiti
Friday/June/2017 11:08:18am
នៅព្រឹកថ្ងៃទី១៤ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៧ ឯកឧត្តម តឹប អឿន នាយកវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត បានទទួលស្វាគមន៍ លោក JESSIE និងលោក PETER មកពីអង្គការ New Life Foundation ដេីម្បីសហប្រត្តិបត្តិការបណ្តុះបណ្តាលជំនាញ English, IT, Offices, Lifeskills, Leadership, Enterpreneurship និង Job Search & Interview Skills។ ក្រៅពីនេះ ក៏នឹងមានទីប្រឹក្សាសម្រាប់អភិវឌ្ឍ International Programs និងរៀបចំវគ្គសិក្ខាសាលាផ្សេងៗទៀតផងដែរ។
Friday/June/2017 11:04:44am
នៅថ្ងៃទី០៨ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៧នេះ វិទ្យាស្ថានពាណិជ្ជសាស្រ្ត និងធនាគារឯកទេសវីង (ខេមបូឌា) លីមីតធីត (Wing)បានចុះអនុស្សារណៈនៃការយោគយល់ (MoU) ស្ដីពីការឧបត្ថម្ភអ៊ីនធឺណិត រយៈពេល៣ឆ្នាំ $3,600 និងការផ្តល់ជូនគណនីវីងឥតគិតថ្លៃ និងឱកាសការងារដល់និស្សិត។
វិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ដ បានប្រារព្ធពិធីប្រគល់សញ្ញាបត្រ
Friday/June/2017 11:01:22am
នៅថ្ងៃទី១៨ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៧ វិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ដ បានប្រារព្ធពិធីប្រគល់សញ្ញាបត្រ ដល់និស្សិតជ័យលាភីដែលបានបញ្ចប់ការសិក្សាថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ បរិញ្ញាបត្រ និងសញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ចំនួន ២.៩៧៥នាក់ក្រោមអធិបតីភាពឯកឧត្តមបណ្ឌិត ហ៊ុន ម៉ាណែត ។
Friday/June/2017 10:57:50am
ពិធីចុះហត្ថលេខាលើ MoU និង MoA រវាងវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត និងសាកលវិទ្យាល័យ IUKL, Malaysia កាលពីព្រឹកថ្ងៃទី១៨ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៦
Friday/June/2017 10:54:24am
នៅព្រឹកថ្ងៃទី២៥ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៦ នេះ ឯកឧត្តម តឹប អឿន នាយកវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត និងលោកជំទាវ និងលោក អ៊ិត សារ អភិបាលស្រុកព្រៃកប្បាស ព្រមទាំងលោកនាយករង មន្រ្តី សាស្រ្តាចារ្យនៃវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត បានអញ្ជើញចូលរួមកាន់បិណ្ឌទី៩ នៅវត្តក្រាំងស្លា ដែលស្ថិតក្នុងឃុំចារ ស្រុកព្រៃកប្បាស ខេត្តតាកែវ។ នៅក្នុងពិធីនេះផងដែរ ឯកឧត្តម និងលោកជំទាវ និងលោកអភិបាលស្រុក ព្រមទាំងលោកនាយករង មន្រ្តី សាស្រ្តាចារ្យនៃវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត បានប្រគេនបច្ច័យនិងទ័យទានមួយ ចំនួនដល់ព្រះសង្ឃ ដើម្បីឧទ្ទិសកុសល្យផលបុណ្យទៅដល់បុព្ធការីជនដែលបានចែកឋានទៅកាន់បរលោក៕
សកម្មភាពនៃការប្រឡងបញ្ចប់ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ និងបរិញ្ញាបត្ររងនិស្សិតជំនាន់ទី ១១ និងទី២០
Friday/June/2017 10:51:02am
ថ្ងៃទី០៦ ដល់ ទី០៨ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៦ វិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ដបានរៀបចំការប្រឡបញ្ចប់ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ និងបរិញ្ញាបត្ររងរបស់និស្សិតជំនាន់ទី១១ និងជំនាន់ទី២០
Prev12Next

វិញ្ញាបនបត្រទទួលស្គាល់គុណភាព