សេចក្កីជូនដំណឹងដល់ប្អូនៗថ្នាក់ទី១២ ដែលទើបប្រឡង ឱ្យបានជ្រាបថា វិទ្យាស្ថានចាប់ផ្តើមចុះឈ្មោះចូលរៀនឆ្នាំសិក្សាថ្មីចាប់ពីថ្ងៃនេះតទៅ ចូលរៀនវគ្គចុងក្រោយ នៅថ្ងៃទី១២ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២៤.......
វិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ដ >> ព័ត៌មាន
27-December-2023 07:58:45am
នៅថ្ងៃអង្គារ ១៤ កើត ខែមិគសិរ ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៦ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៣ ឯកឧត្តម តឹប អឿន នាយកវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្ត្រ បានទទួលជួបពិភាក្សាការងារជាមួយ Ms. AIKO MORI ជាប្រធានគ្រប់គ្រងទូទៅ តំណាងក្រុមហ៊ុនសៅអ៊ីស្ត អេស៊ា ខេឌីសុី អេជីនារីង ខូអិលធីឌី។
25-December-2023 07:56:31am
ថ្ងៃចន្ទ ១៣ កើត ខែមិគសិរ ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៥ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៣ ឯកឧត្តម តឹប អឿន នាយកវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត បានដឹកនាំមន្រ្តីរាជការ លោកគ្រូ អ្នកគ្រូ និងនិស្សិតនៃវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត គោរពទង់ជាតិនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជានិងស្មឹងស្មាធគោរពវិញ្ញាណក្ខន្ធព្រះបាទជ័យវរ្ម័នទី៧និងបុព្វបុរសខ្មែរគ្រប់ៗរូប។
ក្រុមការងាររបស់វិទ្យាសាស្រ្តជាតិពាណិជ្ជសាស្ត្រ បានចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីបណ្តុះបណ្តាលជំនាញវិជ្ជាជីវៈនិងបច្ចេកទេសដល់យុវជនមកពីគ្រួសារក្រីក្រ និងគ្រួសារងាយរងហានិភ័យ។នៅខណ្ឌដង្កោ
21-November-2023 15:02:53pm
ឆ្នាំសិក្សាថ្មី ២០២៣-២០២៤ ចាប់ផ្តើមទទួលចុះឈ្មោះចូលរៀនហើយ!
21-November-2023 14:58:59pm
ឆ្នាំសិក្សាថ្មី ២០២៣-២០២៤ ចាប់ផ្តើមទទួលចុះឈ្មោះចូលរៀនហើយ! បរិញ្ញាបត្របច្ចេកទេស (បរិញ្ញាបត្រ) សញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់បច្ចេកទេស (បរិញ្ញាបត្ររង) #ចូលរៀន៖ ១១ ធ្នូ ២០២៣ #ធ្លាក់បាក់ឌុបក៏រៀនបាន ----------------------------------- Facebook Page ???? https://www.facebook.com/NIBofficial Telegram ???? https://t.me/National_Institute_Of_Business ទូរសព្ទ៖ 069 60 65 72 / 012 85 30 30 / 012 63 77 73/ 096 888 5 888 អាសយដ្ឋាន៖ ផ្លូវសម្ដេចមុន្នីរ៉េត (២១៧) សង្កាត់ស្ទឹងមានជ័យ ខណ្ឌមានជ័យ ភ្នំពេញ (ជាប់ផ្សារស្ទឹងមានជ័យថ្មី)
21-November-2023 14:57:35pm
ថ្ងៃចន្ទ ៨ កើត ខែកត្តិក ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២០ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២៣ ឯកឧត្តម តឹប អឿន នាយកវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត បានដឹកនាំមន្រ្តីរាជការ លោកគ្រូ អ្នកគ្រូ និងនិស្សិតនៃវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត គោរពទង់ជាតិនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជានិងស្មឹងស្មាធគោរពវិញ្ញាណក្ខន្ធព្រះបាទជ័យវរ្ម័នទី៧និងបុព្វបុរសខ្មែរគ្រប់ៗរូប។
21-November-2023 14:55:19pm
នៅព្រឹកថ្ងៃសុក្រ ៥ កើត ខែកត្តិក ឆ្នាំថោះ បញ្ចាស័កពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃសុក្រ ទី១៧ ខែវិចិ្ឆកាឆ្នាំ២០២៣ ឯកឧត្ដម តឹប អឿន នាយកវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្ត្រ និងលោក គៀន ចុងល័រ (Kean Vhong Loh) ដែលជាសាស្ត្រាចារ្យរងនៃវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាសិង្ហបុរីបានជួបសំណេះសំណាលនិងពិភាក្សាការងារដើម្បីស្វែងយល់អំពី ការងារនៃការបណ្តុះបណ្តាលរវាងវិទ្យាស្ថានទាំងពីរទៅវិញទៅមក និងស្វែងរកកិច្ចសហប្រតិបត្តិការលើជំនាញធុរកិច្ច និងព័ត៌មានវិទ្យា។
21-November-2023 14:52:47pm
ប្រព័ន្ធឌីជីថលសម្រាប់ចុះឈ្មោះចូលរៀនក្នុងកម្មវិធីបណ្តុះបណ្តាលជំនាញវិជ្ជាជីវៈ និងបច្ចេកទេសដល់យុវជនមកពីគ្រួសារក្រីក្រ និងគ្រួសារងាយរងហានិភ័យ។ website: www.tvet.gov.kh Mobile App: TVET 1.5M IOS Store: https://apps.apple.com/kh/app/tvet-1-5m/id6468649193 Play Store: https://play.google.com/store/apps/details... Huawei Gallery: https://appgallery.huawei.com/app/C109430421
21-November-2023 14:50:45pm
នៅព្រឹកថ្ងៃពុធ ៣ កើត ខែកត្តិក ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១៥ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២៣ ឯកឧត្តម តឹប អឿន នាយកវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត បានជួបសំណេះសំណាលនិងណែនាំអំពីការត្រៀមខ្លួនសម្រាប់ចូលរៀនថ្នាក់មហាវិទ្យាល័យនិងឱកាសការងារ ដល់ប្អូនៗសិស្សថ្នាក់ទី១២ ចំនួន ៣០នាក់ ដែលជាសិស្សអាហារូបករណ៍របស់អង្គការ ឡូធឹសអៅរីច ខាមបូឌា។
21-November-2023 14:47:46pm
នៅរសៀលថ្ងៃចន្ទ ១ កើត ខែកត្តិក ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១២ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២៣ ឯកឧត្តម តឹប អឿន នាយកវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត បានអញ្ជើញចែក​បណ្ណសរសេីរ​ដល់និស្សិត​ឆ្នើម​រៀនបាន​ចំណាត់​ថ្នាក់​លេខ​១​ ដល់លេខ​៣។ ក្នុង​ឱកាសនោះ​ដែរ​ឯកឧត្តម​បានចែករំលែកនូវបទពិសោធន៍​ផផ្ទាល់របស់ឯកឧត្តម និងណែនាំដល់និស្សិតពីវិធីសាស្ត្រក្នុងការសិក្សារៀនសូត្រ រួម​ទាំង​ឱ្យ​និស្សិត​ឆ្នើម​ឡេីងចែករំលែកពីវិធីសាស្ត្ររៀនរបស់ខ្លួនដល់មិត្តភក្តិក្នុងថ្នាក់ផងដែរ។
07-November-2023 09:01:17am
នៅថ្ងៃចន្ទ ៨ រោច ខែអស្សុជ ឆ្នាំថោះបញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៦ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២៣​ លោកស្រី អ៊ូ ព្រំសុធារី នាយិការង វិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត បានអញ្ជើញបើកសិក្ខាសាលាស្ដីពី "ភាពជោគជ័យលើអាជីពការងារ" ដែលជាការសហការរៀបចំដោយវិទ្យាស្ថានជាតិពាណិជ្ជសាស្រ្ត​ ជាមួយនឹងក្រុមហ៊ុន GC Life Insurance។
Prev123456789101112131415161718192021222324Next

វិញ្ញាបនបត្រទទួលស្គាល់